Питання корупції це питанне нормального життя кожного, це питання хліба і води, питання безпеки, це питання яке суспільство ми залишаємо нашим дітям. Коли більшість українців важко працює і прагне нормально життя, дуже вузька група постійно збагачується і ігнорує спільни інтереси.

Сьогодні на сесії Київради ради, був свідком, як людей які протестували проти масової забудову (озера на осокорках, ліс біля м. Чернігівська, забудова від СБУ у голосіївському лісі) навіть не пустили до зали. Іх думка не цікава Кличко.

В комісії яка розглядає питання землі, входять депутати які працюють у компаніях забудовників, є також представник компанії забудовника Кличко. Дуже зручно!

Скажіть яка різниця тоді між вами всіма? (Черновецький Кличко Омельченко)

Чому одни теж сами компанії кладуть асфальт, на асфальт якій клали рік назад (тільки вартість зросла). Тіж сами люди контролюють державні закупівлі у освіти, побори в школах теж не змінилися, незаконні забудови ростуть як гриби.


Тільки до зали Київ ради тепер 3 рівня охорони - щоб зайва людина не попала.

Бюджет Києва зараз 50 млрд гривень, це майже дорівнює бюджету країни на оборону. Бпп+Удар+Бариги контролють Київ раду.

Тобто є всі можливості, хоча б на рівні столиці багато змінити. Але щось заважає.

Моя відповідь така - корупція! На жаль Кличко, або __________, або бере у цьому участь.

Рівень довіри до Київради і до Кличко найнижчій в Україні


Гавриш Володимир - учасник «Революції Гідності», доброволець батальйону «Золоті Ворота», глава адміністрації району в команді М. Саакашвілі в одеській області, активіст партії «Рух Нових Сил»

https://www.facebook.com/volodimir.gavrish

volodimir.gavrish
Володимир Гавриш

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації