site.ua
член клубу

Передрікати можливі сценарії у політиці діло невдячне, але поведінка основних трьох кандидатів, на мою думку, зараз досить передбачувана. Хто б не виграв на виборчих перегонах, ми більш-менш можемо собі уявити, які будуть його або її дії після перемоги. Єдиний фактор, що може значно вплинути на політичний вектор - дії наших північних “братів”.

Що ж, приміряю на себе роль болгарської бабульки.

Перший тур.

Тимошенко і Зеленський - 25%.

При такому варіанті буде багато цікавого. Чинний президент не вимагатиме перерахунку і не судитиметься за перевибори. Він поздоровить суперників і пообіцяє належний рівень проведення другого туру. Частина соратників Петра Олексійовича будуть з різною швидкістю дрейфувати у напрямку Юлії та Володимира.

Відносини останніх, не дивлячись на милі телефонні переговори з Коломойським, будуть стрімко погіршуватись. Ворогом номер один на плюсах стане замість Петра - Юлія.

На російських каналах екстаз і карнавал. Жирік знову п'є шампанське. Ведучі підкреслюють гарні риси у обох кандидатів. Втікачі епохи Яника навипередки пропонують майбутньому лідеру України свої послуги.

На фронті тимчасове затишшя.

Тимошенко і Порошенко - 15%.

Зеленський мовчить, Коломойський мовчить. Юля в екстазі. Від її білбордів ще більше рябить в очах. Далі знову потуги імпічменту. Ще більше популізму. Ще більше компромату.

Порошенко знову їде у тур по Україні. Його рейтинг росте, у Тимошенко відповідно - падає. Риторика по нашому ТБ міняється.

Скабєєва з Соловйовим сиплять компліментами до леді Ю і далі проклинають Порошенко.

Зеленський і Порошенко - 60%.

Зеленський приймає вітання, потім звична партизанська тактика.

У Юлії істерика, позови в суд. На каналі 1+1 стало набагато менше новин про кримінал та катастрофи. Натомість, за версією “журналістів” цього каналу, головне вселенське зло - Порошенко. Є підозри, що у черговому урагані, який обрушився на карибський регіон винен саме Петро Олексійович.

Рос-пропагандисти реагують стандартно. Самі знаєте як.

Другий тур.

Порошенко.

Загалом нічого особливо нового не станеться, Петро Олексійович дотримуватиметься попереднього внутрішнього курсу, щоправда стане жорсткіше.

У Юлії істерика, Зеленський мовчить.

А от з Росією складніше. Тут, думаю, і Ванга і Нострадамус безсилі, а я тим паче. Що робиться в плешивій голові не знають навіть його кремлівські вассали.

Ризикну передбачити, що провокацій та гібридності у війні стане набагато більше. Можливі і дуже гарячі зіткнення. Щоправда, такими діями Кремль тільки наближатеме нестабільність у РФ.

Зеленський.

У Росії екстаз. Жирік дозволяє собі хильнути щось міцніше шампанського. Путін передає вітання.

Володимир з командою приймають вітання. Далі знову тиша. Через недільку, півтори Зеленський починає бурхливу діяльність. Їздить, правда не на велосипеді.

Далі - шок, і у його виборців, і в інших українців. Як і передбачалось, Володимир повний нуль в політиці, економіці та й в інших галузях життя держави. Він погано розмовляє по-українськи, плутає країни та має вигляд зляканої дитини. Щоправда, він вирішує це питання досить швидко, призначає прем'єр-міністра, який і буде головним діючим лицем. Прем’єр, звичайно, з обойми Ігоря Валерійовича. Зеленський з'являється в публічному просторі рідко.

Далі починаються компроміси з Росією які обставляються як великі перемоги Зе. В культурному просторі ми поступово повертається до Російської парадигми. З економікою більш-менш стабільно. Серед національно свідомого населення наростає незадоволення.

Коломойський у списку Forbes обганяє Ахметова.

Тимошенко.

За базар треба відповідати, тому ціну на газ дійсно буде знижено. Проте не для всіх і з багатьма нюансами написаними дрібним шрифтом. Крім того, Тимошенко трохи підійме пенсії. Лавіювання у газовій ціні, проте, не допоможе зберегти гарні стосунки з МВФ. Новий транш буде під великою загрозою і долар знову поповзе угору, інфляція знівелює зниження вартості газу та підвищення пенсій.

Стосунки з РФ будуть різними. Юлія Володимирівна торгуватиметься з Путіним, але такі торги будуть призводити до результатів подібних до сумнозвісного газового контракту. Російський диктатор навіть пропонуватиме Юлії Володимирівній кредит. Через якийсь час вона зустрінеться з маріонетковими ватажками ОРДЛО, що викличе протести у Києві.

За рік діяльності Тимошенко понизить свій рейтинг до мінімальної позначки, значна частина українців буде просто її ненавидіти.

Чи збудуться такі передбачення? Поживемо побачимо. Як було написано на білборді одного з кандидатів: “Весна покаже хто де…”.

Все в наших руках... Поки що.

Продовження читайте тут: https://site.ua/voryol/18617-kandidat-ze-pan-abo-p...


Підтримай автора. І буде тобі щастя. Картка Приватбанк 4149 4993 4061 8014

Дякую!

voryol
Volodimir Ryba

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації