site.ua
член клубу

Всі пишуть і пишуть.

Патріотична частина суспільства волає про зраду. Люди, яких можна назвати "На хліб не намажеш" кажуть - все нормально, Володя молодець. Слуги народу скандалять, Беня теж скандалить, ТСН розказує про стихійні лиха. Кошовий співає. Голобородьку на все вищесказане пох…

Може все не так, але, принаймні, так все виглядає.

Що ж буде з Донбасом?

Формула Штайнмаєра подобається і російській владі і українській.

Ну з російською то все зрозуміло: ми свого алкоголіка поселим у вашу хату, а він вас щоранку буде бити по морді і вимагати гроші.

А на що розраховують наші...

Насправді, для наших державних мужів варіантів не так багато і всі вони програшні.

  • І далі замирятись з Путіним.

Цей варіант можна назвати "перехитрити самого себе". Вірити в добру волю кремлівського маніяка - це або бути дурнем, або зрадником, або падлюкою. Шукати вдячності за відновлений мир у тамтешніх людей теж дуже наївно. Любов тих самих 72%, які втомились від війни, вельми скороминуча, причому незалежно від результатів роботи влади.

  • Перетворитись на Порошенка.

Тут президента не зрозуміють ні Путін, ні Коломойський, ні жителі Донбасу, ні втомлені від війни. Ба більше, його не зрозуміють втомлені від України всілякі Оланди та Штайнмаєри, яким ЗЕ дав надію на скоре відновлення любові з кремлем.

  • Я вас здивую. Переграти у геополітичній грі Путіна.

Все більше здається, що Зеленський намагається керуватись методами ВВП. Максимальна закритість, блеф, намагання видавати бажане за дійсне, створення образу "сильної руки".

Якщо гарант дійсно вирішив піти цією стежкою, то для нас це може закінчити не дуже добре. Все таки грати з шулером у наперстки вельми небезпечно.

voryol
Volodimir Ryba

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації