site.ua
член клубу

Український інтернет гуде. До цього: перемога-зрада, перемога-зрада. Але перемога якась непереможна, а зрада – не зрадня. А тут бабах – бомба! Президент, який говорив "какая разніца", прикрив джерело російської пропаганди у вигляді каналів Медведчука.

Патріотична спільнота радується, вата погрожує імпічментом, Ткаченко просить ютуб закрити трансляцію помийних каналів, президент звично мовчить (напевно пилить черговий відосик).

Що ж сталося в дєбрях Банкової?

А сталось дивне. Радники Володимира Олександровича вперше відпрацювали свою зарплату. Хоча, можливо, це зовсім не їх заслуга.

Як би там не було, рішенням заблокувати канали президент вбив одразу кількох зайців:

Заєць 1-й, сакральний

Закриття каналів – удар по головному ворогу – Порошенку, який в свій час проросійські канали закрити не наважився (виправдання Петра Олексійовича про те, що він не хотів перед виборами здійснювати тиск на ЗМІ, виглядають відверто смішно). Схоже, що колишній шоумен особливо не вірить в спроможність посадити попередника, а, тим часом, рейтинг цього самого попередника зростає і уже майже зрівнявся з рейтингом 6-го.

Після такого кроку, безперечно, президент підійметься в очах патріотичних українців.

Заєць 2-й, менш важливий за першого

Рейтинг росте не тільки в Пороха, а й в ОПЗЖ. Зіки і ньюзвани цей ріст прискорювали. Чому ж тоді це менш важливо ніж протистояння з Порохом? Тому що, на мою думку, прихід яскраво проросійського кандидата до найвищого крісла неможливий… поки. Та й ватність в Україні це майже константа, яка, якщо й міняється – то не радикально. Розумні та патріотичні ті канали й так не дивились, а ватних дурнів їх відключення навряд чи направить на путь істинний.

Заєць 3-й, неочевидний

Відключення каналів це своєрідний реверанс в бік Байдена. Але це не точно.

У мисливця приціл може збитись

Тепер про погане. Радіти, що гарант різко став палким патріотом – дуже рано. Він як і раніше видається залежним від усім відомого олігарха, його оточують люди, яких підозрюють у співпраці з Москвою. І схоже, що постсовок дуже глибоко сидить в його свідомості.

Для того, щоб випадок з закриттям каналів і далі йшов на користь чинній владі потрібно продовжувати у цьому ж дусі. Якщо буде зупинка на півдорозі, все зроблене – нівелюється.

Заєць #2 наносить удар у відповідь

Продажні суди, московські гроші, промосковські "слуги" спроможні звести нанівець зусилля влади. Трансляцію через суд можуть відновити, замість трьох закритих каналів може з'явитися десять нових, та у вухо можуть щось не те нашептати.

PS: Для того, щоб боротись з колабораціоністами, потрібні правильні закони, а чи є на їх прийняття у влади політична воля – велике питання.

voryol
Volodimir Ryba

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації