Викрав, курва, щоб отримати 300 гривень. Викрав помічника майже всесильного в Одесі мера, щоб, курва отримати за це 300 гривень. Це, курва, не просто суд над Сергій Стерненко, це насмішка над нами усіма. Такий тупий сюжет - це ж для того, аби всі все розуміли. І коментарі, курва, Портнова - цьому підтвердження.


Це не суд і навіть не театр. Це просто жорстокий цирк, у якому нас усіх розглядають лише як мавпочок, котрих треба видресирувати, щоб не стрибали вище, ніж скажуть. У кращому випадку - як слонів, які мають вміти стояти на задніх лапах. І щоб не трубіли надто голосно.

Інакше це Джордж, курва, Орвел. Бо це натуральний "1984-ий", із його, курва, Міністерством Любові і Міністерством Правди, з його новомовою і його думкозлочинами. Бракує лише щурів, ких випускають на обличчя. Це майже довбана Океанія під ширмою демократії. Це майже довбана Росія під маскою поганенької акторської гри на рівні фільму "Свати". Це майже абсолютна чортівня.

Майже - бо ми ще можемо це зупинити. У Львові збираємося сьогодні о 19:00 на площі Ринок. Більше інфи - тут: https://cutt.ly/WlzPhM2

У Києві - о 20:00 на Банковій.

Шукайте анонси у ваших містах. Або організовуйте самі.

Інакше сьогодні його, а завтра - нас.

vsevolod.polischuk
Всеволод Поліщук

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації