Учора Зеленський нарешті дав зрозуміти, що знає про статтю Путіна. Сьогодні Давид Арахамія заговорив про те, що або "можна шантажувати ядерною зброєю".

Так, я знаю, що коли я два дні тому писав на цьому сайті текст "Куди зникав Зеленський?", сам же і писав про сподівання, що Зе на статтю Путіна, цитую " готує нормальну відповідь: ну от хоча б таку. Або що він сидить у якійсь фізичній лабораторії і розробляє альтернативне джерело енергії, яке замінить газ. Або домовляється про відновлення ядерного статусу".

Дуже цікаво, що верховний головнокомандувач і просвітлений народний депутат прислухаються до моїх тез. Але, бляха, не треба сприймати все буквально! Та що хотіти від кавеенщиків та стендаперів, хіба вони можуть вміти в іронію? Звісно, що я перебільшував.

Питання ж були прості:

Зеленського майже тиждень не видно. Де він?

Де реакція на статтю Путіна (уже понад 2 тижні)

Де реакція на Північний Потік?

Де реакція на обстріли з важкої зброї на сході?

Гаразд, відповіді на питання "де був" ми так і не отримали, а мальдівська засмага може і з солярію бути. Відповідь на статтю Путіна з'явилася під час святкування хрещення Русі. Непогана промова, насправді, видно, що писали не сценаристи 95 кварталу. Про "племінників" красивий пасаж. Але якщо відповідь на питання про Північний Потік - це істерика Арахамії про "Ми могли б шантажувати весь світ, і нам би давали гроші на обслуговування", то в мене дуже сумні новини для нас усіх. Адже така риторика - це те, що дає абсолютно протилежні результати. Як вдало зауважив Володимир Миленко, найкращий приклад тут - Північна Корея. А дорослі люди так не поводяться.

І тут варто повернутися до виступу Зеленського. Радше за все, його пропажа перед виступом - це якраз "актьорочка", витримування паузи. Тут усі такі: де пропав Зеленський? А тут він такий красівих слів на адресу Путіна насипав.

От тільки в той самий час, коли він витримував паузу, артилерія окупантів острілювала наші війська. І треба була реакція назовні. Так само з Північним Потоком, треба було щось більше, ніж заява міністертва. Але Зеленський та компанія пожертвували цим нагальним заради красивої паузи перед потужним виступом, спрямованим насамперед на внутрішнє споживання.

Що дії Зеленського, що фрази Арахамії - всього лише елементи шоу. Боюся, у них просто нема чого нам запропонувати, окрім видовищ...

Для кращого розуміння Ще раз попередня стаття з питаннями до Зеленського.

І, можливо, вам буде цікаво... Також читайте: Задовбали туристи!

vsevolod.polischuk
Всеволод Поліщук

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації