site.ua
топ-автор

Усі справи щодо так званих плівок Деркача закрито.

Радив би звернути увагу на брифінг адвокатів Голованя та Новікова, під час якого вони про це і повідомили. Позаяк є адвокатами Порошенка, а справи стосувалися розмов Байдена та п'ятого президента України.

Окрім інформаційної частини ними було напрочуд вдало розставлено акценти.

  • Влада керує правоохоронними органами у ручному режимі. Справи відкриваються і закриваються у терміновому порядку, якщо це потрібно вищому керівництву держави. Ми це розуміли і раніше, але отримали документальне підтвердження.
  • В Україні діє фактично ціла російська мережа, яка має вплив на суди. Ще й впевнена настільки, що може відкривати провадження вже після вступу Байдена на посаду.
  • Історія не може закінчитися формальним закриттям справ, тому що за завідомо неправдиве повідомлення про злочин має настати кримінальна відповідальність. Зокрема для представників цієї російської мережі Дубинського і Деркача.

Загалом, це щось неймовірне. Дубінському ж боляче страждати наодинці. Йому напевно сумно дивитися як визнаний США російським агентом Андрій Деркач розгулює без жодних наслідків за свою діяльність з боку держави, з боку СБУ зокрема.

Це справді тест на перевірку - чи залишилося щось в Україні від цивілізованої держави, чи Зеленський повністю перетворив її на Бантустан. Кілька місяців розслідування, хайп у медіа, заяви президента про плівки під час прес-конференції. І - все? Справи закрито? І ніхто не відповість за наклеп?

Між іншим, дивлячись на таку чутливу до результатів виборів у США правоохоронну систему, мимоволі тримаєш на увазі справи щодо Звіробій і Федини, щодо Чорновол, цілий пакет справ по Порошенку, справу Шеремета, по який Андрія Антоненка вже більше року тримають в заручниках.

Тож, може і тут всього на всього потрібен "щасливий пєндєль"?

https://t.me/bulavkay

yevhen.bulavka
Yevhen Bulavka

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації