site.ua
заблокований

В зелебобіків "нєпоняткі"...

Крім самих упоротих, решта почала щось "підозрювати")) Навіть не так, почали крутити носами і скиглити "ну вот опять, а ми ведь так єму вєрілі і так єго поддерживалі". Романєнко, той, що супєрблогер, та Гайдай, той, що супер політтехнолог, вже на "Хвилі" почали щось муляти, що їх образа не має кордонів, бо не цього вони чекали, і не на це робили заклад, і взагалі вони втомилися бути в оппозиції до влади. Хотіли будувати країну (до корита), але так сталося, що знов мають бути в опозиції)). Тобто усе то 73% були неспроможні прикласти хєр, або що в них там є, до носа і прорахувати мінімальні кроки якими буде рухатись оте зелене сміття.

Добре, вони не хотіли слухати, коли їм пояснювали, що ок, "папєрєдніки" крали, вони бариги і повне лайно, але так сталося, що ті бариги якимось магічним чином не дали країні впасти у прірву під час війни, спромоглися якимось чином зупинити кацапську навалу, так з втратами, територій та людей, але воно локалізовано у невеликому кутку.

І я не маю на увазі Порошенка та його людей.

Це всі українці! Ті, що в скрутну годину самі зібралися і пішли боронити свою землю, українці, які збирали по крихті, щоб підняти українську армію, українці, які просто люблять свою землю, мову, віру.

За Порошенко, при усіх його вадах, не було соромно, коли він працював за кордоном. Порошенко зробив одну, концептуальну помилку. Він не пустив війну в кожен дім. І він не зрозумів просту річ: малоросів треба тримати як худобу - в стайні

Малороси спромоглися те все обісрати.

Так, визнаю, малоросів в Україні більше ніж українців, але навіть вони почали розуміти, що шлях, який було започатковано, це не тому що хтось хотів його собі для набивати кишені, це тому що всі інші були набагато гірші і привели би країну до катастрофи.

Зеленські частково теж починають розуміти, що треба повертати, в ту колію, яку для них проклали, бо в них нічого,від слова "зовсім", нічого не працює. Головний блазень, крім блюзнірства нічого не може продемонструвати. А те як воно вляпалося у міжнародних стосунках, то треба було примудритися. Коли хтось щось каже про те, як воно виступило добре в ООН, в мене очі випадають. Люди, або ви глухі, або дурні, що з вами є?? Це був виступ жалюгідного покидька, який всрався і більш за все зараз боїться щоб ніхто не помітив, як воно смердить. Про те, як воно буде вилазити з лайна, яке він заліз з Трампом, я навіть уявляти не бажаю.

Коли Президент країни спілкується з країною відосіками - то біда, але якщо відосіки про те, що люди мають "стучать" про корупцію в НАБУ - це повна відсутність того, як займатися тим, на тлі чого воно залізло на трон... До того НАБУ ще й прокоментувало, що президент - йолуп і ліпше най займається своїми справами, і не розповідає про те в чому не розуміється. І взагалі, НАБУ, то не піаніно...

До дідька...

Те, що малороси почали отямуватися, то недобре і не погано. Вони все одно баласт.

Єдине, що в цьому лайні, є добре, це те, що лайно зникне скоріше ніж могло бути.


yurii.erro
Yurii Erro

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації