site.ua
заблокований

Наш бубочка всрався. Щось таке се стало, що хуйло не бажає зустрічатися з нашим бубочкою. Не має часу, бажєння, до того ж у бубчки раптом намалювалося аж дох... проблем у себе в країні. Люди, чомусь не зрозуміли бажання бубочки зробити "мір".

Нічого, хуйло має час. Воно може чекати аж доки або бубочка дозріє, заб'э на людей і підпише, все, що хуйло захоче (щоправда, бубочці додому повертатися вже не буде сенсу, та треба буде крепко повоювати, але коли хуйло війни боялося), або не підпише, і тоді війна буде вже дуже гарячою, щоб мало бубочці не вдавалось.

Та то таке...

бубочку повезли "напередок", ліпше вони б цього не робили. Воно у касці виглядало приблизно як хервгандоні гриб під ялинкою (ага, саме той гриб який хуйло зірвав разом з "шишечкой"). Символічно.

А ще бубочка, поїхав сьогодні ув Ригу, та голосом Буратінки в котрий раз проволав про те, що формулу того німця буде імплементовано у новий закон. Що воно причипилося до того закону, навіщо воно так вперто, ніби йому там обісцяно преться у той нармандійський, та в очі в очі???

Або то віра, і з цим нічого не вдієш, або бубочка буде з того щось мати.

Біда в тому, що бубочкене всрання боком виходить усім нам.

От мені інтересно, а якщо б бубочку нагнати? Дати підсрачник і у Ростов, чи Омськ? Це було б саме феєричне повернення на землю мрії...

100 разів собі казав: якщо не пишеться - не жмакай сраку, піди подихай повітрям. Нє, сиджу і брейкаю мозок. Вибачте.

Все буде Україна!!!

P.S. якщо бубочка, якимось чином зрадить Україну, то в пеклі його буде чекати персональна кара: кожен день виходити на Майдан Незалежності і грати хєром на роялі, насправді і без помічників.

yurii.erro
Yurii Erro

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації