site.ua
заблокований

Пан Президент Зеленський, кажуть, що юрист за освітою? Хоча яке воно юрист, то ми вже з вами бачимо майже щоденно, Але то таке.

Якби пан Президент Зеленський було би фізиком, то мабуть (не факт) воно би знало про накопичення критичної маси. Для того, щоб стався "бум", маса має стати більше одиниці. Від початку свого обрання, пан Президент Зеленський почало фабрикувати своїми діями епічні купи лайна. Я питався в його зелебобиків, от перерахуйте, що доброго було зроблено паном Президентом Зеленським та його бандою за ті півроку, що воно керує? Зазвичай всі добрі справи закінчуються на скасування недоторканості. Коли їм кажуть, що ніхто нічого не скасував - витріщаються і з піною починають сваритися і лаятися.

А ще щось?

Немає прикладів?

Добре, а що поганого? Нічого??? Тобто щоденний епікфейл, то є нічого. Добре.

Здебільшого, оте все лайно воно не є таким, що зможе зірвати ситуацію, але що стане тією краплею, що переверне годинник життя пана Президента Зеленського, не знає ніхто.

Воно дурне і не розуміє, що ніхто його дупу рятувати не стане, а коли його зловлять і поведуть на палю, то крім нього, його сім'ї та різноманітних Єрмаків і Богданів, коли в сраках отримають досить великий прошарок тупої бидломаси його виборців. Воно не розуміє, що за ковбасу, за тарифи і решту "економіки" його зносити ніхто не буде, українці не та нація, що переймається отим усім. А от втрата гідності, втрата національного самовизначення зпровокує цунамі, яке знесе ту всю зелену плісняву в момент.

І не дай їм Боже, зняти мораторій на продаж землі. В усій Українській землі не знайдеться місці де їх зариють. Це єдине з матеріального, що стане спонукаючим фактором знищення Зеленського і його зеленого шаламаття.

Тому що в Україні земля, не матеріальне, земля - релігія. Населенню Кривого Рогу то дуже тяжко збагнути. Пролетарське бидло не розуміє цінності землі.

I у пана Президента Зеленського не буде Ростова, і не буде нічого, крім палі в анальному отворі і наявне кіно про те як його Олена і решта тих хто в нього є, будуть розірвані на шматки.

Натовп шаленіє миттєво, а в Україні, країні дуже нервової, це може спалахнути навіть не від сірника.

P.S. Дуже дотепно будуть виглядати на шибениці трійця: Юзік, Яременко і Стефанчук...


yurii.erro
Yurii Erro

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації