«Мы очень хотим, чтобы эта группа рано или поздно вернулась не только в Нашествие, но и в россию. Не только эта группа, но все украинские группы. Пока их здесь нет, мы будем петь их песни».

Так почалась промова однієї з російських груп на фестивалі, який проводився в якомусь селі Тверської області.

Далі був лажовий кавер на пісню ОЕ, де вокаліст постійно перекручував українські слова, глядачі взагалі не розуміли, що відбувається і тупо гледіли на сцену, знаходячись по коліна в багнюці, але без бою вони, правда не досить впевнено, не хотіли здаватись. А в кінці відео включили підзвучку і ракурс зробили так, ніби там хтось щось підспівував.

Група навіть не з другого, з третього ешелону. У неї не те що за кордоном – в росії купка глядачів, якби російські ліберали-любителі не почали розносити це як гімн єднанню народів.

Ну що тут можна сказати. Поки українських груп там немає, а псевдо рок-спільнота так бажає їх почути, то ставайте на коліна в кінці кожного концерту і співайте «плине кача» і може колись, а може й ні, все ж від вас залежить, приїдуть на гастролі і будуть співати українські пісні.

Але тільки після того, як ви будете готові до пісень на кшталт «Лента за лентою» і кожною клітинкою будете розуміти, що ці українські групи дуже доречно співають про це.


UPD. Цей текст був написаний давно і я не мав намір його публікувати, проте останні події вказують на те, що він буде актуальним дуже довго.

Це пише один поціновувач української музики за поребриком:

7 октября активисты сорвали концерт Сергея Бабкина во Львове. 9 октября из-за похожих угроз было отменено его выступление в Тернополе. 11-го под давлением активистов в Днепре Бабкин назвал со сцены агрессором правительство России и признал, что Крым оккупировали. Концерт состоялся".

…те, кто срывают концерты и травят Бабкина - твари. В любой стране и в любые времена. ТВАРИ, чем бы они себя не оправдывали в своём убогом националистическом мирке.

https://www.facebook.com/misha.kozyrev/posts/15637...

Ось так. Вони досить не розуміють чому до них не треба їздити.

Стіна і крокодили.

yuriy.artukh
Юрій Артюх

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації