site.ua
член клубу

"Громадянське суспільство України глибоко занепокоєне діяльністю правоохоронних органів, а саме щодо розслідування однієї з найбільш резонансних справ — вбивства журналіста Павла Шеремета.Вся країна ретельно стежить за перебігом подій, які відбуваються у даній справі.

Вкотре змушені звернутися до Вас з вимогою створити тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України, для здійснення парламентського контролю за справою вбивства Павла Шеремета. Чотири з половиною роки без успіху триває слідство у справі вбивства Павла Шеремета.

Особи, які організували та вчинили злочин і досі не знайдені правоохоронними органами. Натомість три невинні людини — дитячий кардіохірург та волонтер Юлія Кузьменко, захисник України та музикант Андрій Антоненко, захисник України, Яна Дугарь - стали безвинними жертвами терору “правоохоронців”. Досі не встановлено мотив, яким начебто керувалися безпідставно обвинувачені"...

Повністю текст листа - за посиланням: https://pravotvorets.info/2021/01/22/vidkrytyy-lys...

"Звертаємося до всіх парламентських фракцій та груп з вимогою підтримати створення ТСК. Відмова чи ігнорування цієї вимоги роблять вас співучасниками злочину, адже завдяки цьому страждають безневинні громадяни, а вбивці та замовники залишаються не покараними. Ми зробимо все, щоб ініціатори та політичні покровителі переслідування Юлії Кузьменко, Андрія Антоненка, Яни Дугарь понесли політичну і кримінальну відповідальність. Уважно стежитимемо за засіданням Погоджувальної ради Парламенту, яке відбудеться 25 січня" - йдеться в зверненні.

Ініціативи #FreeDrKuzmenko #FreeDugar #FreeRiffmaster #Правотворець звертаються до всіх українців з проханням поширити це звернення на особистих, організаційних сторінках. При цьому - позначати народних депутатів і політичні партії в дописах.

Детальніше про переслідування в справі про вбивство Шеремета: https://pravotvorets.info/keys_sheremeta/

yuriy.goncharenko
Юрій Гончаренко

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації